Mosman


This project  was a remodelled last year in 2014.  Perched in Mosmans golden mile it required new entrances & a ninja secret kitchen door, this place revels in light and ease! Not only  was the vision for this  house to create workable spaces for the whole familiy,  change the entrance acess and  create outdoor indoor living spaces, and  there are myriad little special  features throughout the house to make living there easier everyday.  We love the ninja door that is a hidden door in the front hall with direct access to the kitchen and pantry..... perfect for unloading the shopping, or  sneaking outto a private renzenvous!

 

 

1/7

© 2018 Brenchley Architects

Registered Architect Julian Brenchley 

NSW 6246  ||  VIC 17689  || ACT 2346  ||  RAIA E7914

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • RSS - Black Circle