Ninja Doorways and Happy Clients all in a days work here!

This project has been completed for 12 months, the new owners are in and loving their space, including their gorgeous pup! Not only was the vision for this house to create workable spaces for the whole familiy, change the entrance acess and create outdoor indoor living spaces, the space revels in the light and there are myriad little special features throughout the house to make living there easier everyday. We love the ninja door that is a hidden door in the front hall with direct access to the kitchen and pantry..... perfect for unloading the shopping, or sneaking outto a private renzenvous!


Featured Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Recent Posts

© 2018 Brenchley Architects

Registered Architect Julian Brenchley 

NSW 6246  ||  VIC 17689  || ACT 2346  ||  RAIA E7914

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • RSS - Black Circle